Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Uvjeti kupovine i korištenja

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Podaci korisnika nisu dostupni neovlaštenim osobama. Oglašivač se obvezuje na čuvanje svih podataka korisnika u skladu sa zakonom. Podaci se koriste samo u svrhu isporuke proizvoda i slanja promotivnih ponuda.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Oglašivač se ne smatra odgovornim za mišljenja i ocjene pojedinaca. Informacije na web stranici služe općoj informiranosti i nisu zamjena za medicinske savjete. Ako vam je potrebna pomoć liječnika, obratite se stručnjaku.

JAMSTVO

Troškove povrata snosi kupac. Proizvod mora biti nekorišten, u originalnom pakiranju, s maksimalno dvije potrošene tablete. Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo jamstvo povrata novca u iznosu kupoprodajne vrijednosti. Kako biste ostvarili garanciju, javite nam u roku od 30 dana od preuzimanja proizvoda putem e-maila.

PLAĆANJE

U slučaju plaćanja pouzećem, Hrvatska pošta naplaćuje uslugu prema svom cjeniku. Poštarina za naručeni proizvod je besplatna. Naručena pošiljka dolazi kao preporučeni paket, a plaćanje se vrši nakon preuzimanja.

NARUČIVANJE

Ako je narudžba izvršena do 16 sati, bit će poslana istog dana; inače, sljedeći radni dan. Obveza oglašivača je poslati robu prema dogovoru i naznačenom načinu pakiranja. Ako se narudžba ne otkaže u tom vremenskom razdoblju, smatra se da se naručitelj slaže s uvjetima, a otkazivanje više nije moguće. Nakon što naručite proizvod, primit ćete potvrdu na naznačenu e-mail adresu. Ako želite otkazati narudžbu, to je moguće u roku od 1 sat putem navedene e-mail adrese.

ARTIKLI

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu, prema uputama na pakiranju. Držite izvan dohvata djece. Upotrebljavajte tablete prema uputama. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina.

KONTAKT

Možete nas kontaktirati putem e-maila za sva pitanja i komunikaciju: [email protected]