Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra žvakaće gume

kamagra žvakaće gumeOvo je inovativni seksualni stimulans koji dolazi u obliku žvakaćih guma, čime predstavlja praktičniju i bržu alternativu u odnosu na tradicionalne tablete. Pakiran je u kutiji koja sadrži 4 žvakaće gume, svaka od 100 mg. Ono što Kamagra Chewing čini posebnim je mogućnost odabira žvakaćih guma u različitim voćnim okusima, što pridonosi ugodnijem iskustvu konzumacije. Kamagra žvakaće gume imaju brzo djelovanje i već nakon 15 minuta od uzimanja počinju pokazivati svoje efekte. Djelovanje Kamagra Chewing guma traje između 3 do 4 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA ŽVAKAĆE gume

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra žvakače 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kamagra žvakače 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kamagra žvakače 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kamagra žvakače 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kamagra žvakače 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kamagra žvakače 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što je Kamagra žvakaća guma

  Kamagra žvakaće gume su verzija Kamagra tableta koja se konzumira žvakanjem umjesto gutanjem cijele tablete. Ova verzija lijeka dolazi u obliku žvakaćih guma ili tableta koje se lako žvaču i brže se apsorbiraju u organizmu. Glavni sastojak Kamagra žvakaće gume je sildenafil citrat, isti sastojak koji se nalazi i u običnim Kamagra tabletama.

  Sildenafil citrat je aktivni sastojak koji pripada skupini lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). On djeluje blokirajući enzim PDE5, što rezultira opuštanjem mišića u krvnim žilama penisa i povećanim protokom krvi u tom području. To omogućuje muškarcima da postignu i održe čvrstu erekciju tijekom seksualne aktivnosti.

  Prednost

  Prednost Kamagra žvakaće gume je u tome što se brže apsorbira u organizmu jer se žvače, što može dovesti do bržeg početka djelovanja u usporedbi s običnim tabletama. Također, mnogi ljudi smatraju da je lakše konzumirati žvakaće gume nego gutati tablete, posebno za one koji imaju poteškoće s gutanjem ili koji jednostavno preferiraju taj način konzumacije lijeka.

  Doziranje

  Kamagra žvakaće gume se obično uzimaju otprilike 30-60 minuta prije planirane seksualne aktivnosti, slično kao i obične tablete Kamagra. Važno je slijediti upute liječnika i ne prekoračiti preporučenu dozu. Kao i kod bilo kojeg lijeka, moguće su nuspojave poput glavobolje, crvenila lica, probavnih smetnji ili privremenih vizualnih poremećaja.

  Prije uzimanja Kamagra žvakaće gume ili bilo kojeg drugog lijeka na bazi sildenafil citrata, važno je konzultirati se s liječnikom, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lijekove. Liječnik će moći pružiti personalizirane savjete i utvrditi je li Kamagra žvakaća guma pravi izbor za vas.