Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra gel Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly je dostupan u praktičnoj kutiji s 7 vrećica, svaka sadrži 100 mg gela u različitim voćnim okusima. Za upotrebu, jednostavno istisnite cijeli sadržaj vrećice u usta i progutajte. Preporučuje se uzimanje Kamagra gela na prazan želudac prije obroka kako bi se postigao najbolji učinak. Djelovanje Kamagra Oral Jellyja započinje otprilike 20 minuta nakon uzimanja i traje do 3 sata, pružajući vam slobodu i spontanost u intimnim trenucima.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GEL Oral Jelly

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kam. Oral Jelly 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kam. Oral Jelly 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kam. Oral Jelly 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kam. Oral Jelly 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kam. Oral Jelly 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kam. Oral Jelly 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Upoznaj gel Kamagra Oral Jelly

  Kamagra Oral Jelly, jedan od popularnih lijekova za liječenje erektilne disfunkcije, donosi inovativnu formulu koja pruža korisnicima diskretnost, praktičnost i brzu apsorpciju. Ovaj lijek dolazi u obliku želiranog gela, što ga čini jednostavnim za konzumaciju i bržim djelovanjem u usporedbi s konvencionalnim tabletama.

  Sastav Kamagra Oral Jellyja

  Sastav Kamagra Oral Jellyja temelji se na aktivnom sastojku sildenafil citratu, istom spoju koji se nalazi i u Viagra tabletama. Sildenafil citrat djeluje inhibirajući enzim fosfodiesterazu tipa 5 (PDE5), čime se povećava protok krvi u penis tijekom seksualne stimulacije, omogućavajući mu da se čvrsto i dugotrajno održi.

  Prednosti Kamagre

  Jedna od glavnih prednosti Kamagra Oral Jellyja je brža apsorpcija u usporedbi s tabletama. Budući da je u obliku gela, ovaj lijek se brže apsorbira u krvotok kroz sluznicu usne šupljine, što rezultira bržim početkom djelovanja, često već nakon 15-20 minuta nakon konzumacije. Ovo je posebno korisno za muškarce koji žele spontani seksualni odnos bez potrebe za dugim čekanjem na djelovanje lijeka.

  Više voćnih okusa

  Kamagra Oral Jelly dolazi u različitim voćnim okusima poput jagode, banane, ananasa i narance, što ga čini privlačnim za konzumaciju i dodatno maskira okus lijeka. Ovaj aspekt dodatno poboljšava iskustvo korisnika i čini ga ugodnijim za konzumaciju.

  Također, Kamagra Oral Jelly nudi korisnicima veću fleksibilnost u doziranju. Svaka vrećica sadrži određenu količinu gela, što omogućuje preciznije doziranje u usporedbi s tabletama koje bi se morale razbiti ili podijeliti. Ova preciznost pomaže korisnicima da prilagode dozu prema svojim individualnim potrebama i toleranciji.

  Važno je napomenuti da, kao i svaki lijek, Kamagra Oral Jelly može izazvati nuspojave kod nekih korisnika, uključujući glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje i privremeno smanjenje vida. Stoga je važno konzultirati se s liječnikom prije početka upotrebe ovog lijeka, osobito ako postoje prethodna medicinska stanja ili uzimanje drugih lijekova.

  Uz pravilno korištenje i pod nadzorom liječnika, Kamagra Oral Jelly može biti učinkovito sredstvo za liječenje erektilne disfunkcije, pružajući muškarcima povjerenje i zadovoljstvo u njihovom seksualnom životu.