Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra šumeće tablete

kamagra šumeće tableteKamagra šumeće tablete su oblik lijeka namijenjenog liječenju erektilne disfunkcije kod muškaraca. Dolaze u kutiji koja sadrži 7 šumećih tableta, svaka od 100 mg, s osvježavajućim okusom naranče. Za optimalno djelovanje, preporučuje se uzimanje ovih tableta na prazan želudac. Njihov učinak započinje već nakon 20 minuta od uzimanja, pružajući muškarcima mogućnost postizanja i održavanja erekcije tijekom seksualne stimulacije. Ove tablete omogućuju produženi period djelovanja od čak 6 sati.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA ŠUMEĆE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
14 x Kamagra šum. tablete 14 x Kamagra   69,99 €
21 x Kamagra šum. tablete 21 x Kamagra 9,99 € 104,99 € 94,99 €
28 x Kamagra šum. tablete 28 x Kamagra 24,99 € 139,98 € 114,99 €
35 x Kamagra šum. tablete 35 x Kamagra 44,99 € 174,98 € 129,99 €
42 x Kamagra šum. tablete 42 x Kamagra 69,98 € 209,97 € 139,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što su Kamagra šumeće tablete?

  Kamagra šumeća tableta je jedna od varijanti popularnog lijeka Kamagra, koja se koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Ovaj oblik lijeka dolazi u obliku šumećih tableta koje se otapaju u vodi prije konzumacije. Glavni aktivni sastojak Kamagra šumeće tablete je sildenafil citrat, koji je isti sastojak prisutan u drugim verzijama Kamagre.

  Sastojci

  Sildenafil citrat pripada klasi lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Djeluje tako da opušta krvne žile u penisu, što povećava protok krvi i olakšava postizanje erekcije tijekom seksualne stimulacije. Ova šumeća formula omogućuje bržu apsorpciju lijeka u organizmu u usporedbi s konvencionalnim tabletama, čime se ubrzava početak djelovanja.

  Doziranje

  Kamagra šumeće tablete koriste se otapanjem jedne tablete u čaši vode, a zatim pijenjem otopine. Preporučena doza obično je jedna tableta, koja se uzima otprilike 30-60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Važno je pridržavati se uputa o doziranju i ne prekoračivati preporučenu dozu, kao ni konzumirati više od jedne tablete dnevno.

  Nuspojave

  Kamagra šumeće tablete mogu imati nuspojave poput glavobolje, crvenila lica, probavnih smetnji ili privremenih vizualnih poremećaja. Važno je razgovarati s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom prije početka uzimanja ovog lijeka, posebno ako postoje prethodna zdravstvena stanja ili ako se uzimaju drugi lijekovi. Također, treba izbjegavati konzumaciju Kamagra šumećih tableta s alkoholom ili masnom hranom, jer to može smanjiti učinkovitost lijeka.