Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Levitra

levitraLevitra je lijek koji sadrži aktivni sastojak vardenafil, namijenjen za tretiranje problema erektilne disfunkcije kod muškaraca starijih od 18 godina. Glavna karakteristika vardenafila je njegovo brzo djelovanje. Studije su pokazale da se učinak Levetire može primijetiti već unutar 15 do 30 minuta nakon uzimanja a učinak može trajati do 12 sati nakon uzimanja.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči LEVITRA

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutijica Levitra 2 x kutijica   69,99 €
3 x kutijica Levitra 3 x kutijica 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutijica Levitra 4 x kutijica 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutijica Levitra 5 x kutijica 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutijica Levitra 6 x kutijica 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutijica Levitra 7 x kutijica 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što je Levitra

  Levitra tablete su lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca. Glavni aktivni sastojak u Levitra tabletama je vardenafil, koji pripada klasi lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE-5). Vardenafil djeluje tako što opušta krvne žile u penisu, što omogućuje povećan protok krvi i time pomaže u postizanju i održavanju erekcije tijekom seksualne stimulacije.

  Erektilna disfunkcija je stanje u kojem muškarac nije u mogućnosti postići ili održati erekciju dovoljno čvrstu za zadovoljavajući seksualni odnos. Levitra tablete su namijenjene za muškarce starije od 18 godina koji imaju ovaj problem.

  Dostupnost Levitre

  Levitra tablete dostupne su u različitim dozama, obično od 5 mg, 10 mg i 20 mg. Uobičajena preporučena doza je 10 mg, koja se uzima oralno otprilike 25 do 60 minuta prije planiranog seksualnog aktivnosti. Doza se može prilagoditi prema individualnim potrebama i odgovoru pacijenta na lijek.

  Važno je napomenuti da Levitra tablete neće uzrokovati erekciju bez seksualne stimulacije. Također, ne preporučuje se uzimanje više od jedne doze Levitra tableta dnevno.

  Nuspojave

  Kao i svaki lijek, Levitra tablete mogu izazvati određene nuspojave kod nekih pacijenata. Među potencijalnim nuspojavama su glavobolja, crvenilo lica, probavne smetnje, začepljen nos, bolovi u mišićima i leđima, vrtoglavica i promjene vida. Rijetko, mogu se javiti ozbiljnije nuspojave poput alergijskih reakcija ili problema s disanjem.

  Prije početka terapije Levitra tabletama, važno je konzultirati se s liječnikom kako bi se utvrdila najprikladnija doza i kako bi se izbjegle moguće interakcije s drugim lijekovima ili komplikacije kod pacijenata s postojećim zdravstvenim problemima.