Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra Gold

kamagra goldKamagra Gold tablete pakirane su u kutiji koja sadrži 4 tablete od 100 mg. Da biste koristili proizvod, jednostavno progutajte tabletu s malo vode. Kamagra Gold tablete počinju djelovati između 45 do 60 minuta nakon uzimanja. Njihov učinak traje oko 6 sati, pružajući vam dovoljno vremena za seksualnu aktivnost bez potrebe za čestim doziranjem. Ove tablete su dizajnirane kako bi vam pomogle postići i održati erekciju tijekom seksualne stimulacije, pružajući vam veću samopouzdanje i zadovoljstvo u spavaćoj sobi.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GOLD tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra GOLD 2 x kutija   49,99 €
3 x kutija Kamagra GOLD 3 x kutija   74,99 €
4 x kutija Kamagra GOLD 4 x kutija   99,99 €
5 x kutija Kamagra GOLD 5 x kutija 14,99 € 124,98 € 109,99 €
6 x kutija Kamagra GOLD 6 x kutija 24,98 € 149,97 € 124,99 €
7 x kutija Kamagra GOLD 7 x kutija 39,98 € 174,97 € 134,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što je Kamagra Gold?

  Kamagra Gold je lijek koji se primarno koristi za liječenje erektilne disfunkcije (ED) kod muškaraca. Sadrži aktivni sastojak sildenafil citrat, koji pripada skupini lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ovaj lijek pomaže povećati protok krvi u penis tijekom seksualne stimulacije, olakšavajući postizanje i održavanje erekcije.

  Značajke

  Jedna od ključnih značajki Kamagra Golda je njegova učinkovitost u liječenju ED-a. Sildenafil citrat djeluje inhibirajući enzim fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5), koji regulira protok krvi u penisu. Blokiranjem PDE5, sildenafil citrat potiče opuštanje krvnih žila u penisu, omogućujući povećani protok krvi i poboljšanu erektilnu funkciju.

  Dostupnost

  Kamagra Gold dostupan je u obliku tableta, obično u jačinama od 50 mg i 100 mg. Preporučena početna doza obično je 50 mg, uzeta otprilike sat vremena prije planirane seksualne aktivnosti. Ovisno o individualnom odgovoru i podnošljivosti, doza se može prilagoditi prema preporuci liječnika.

  Doziranje

  Važno je napomenuti da Kamagra Gold ne bi trebala biti uzimana više od jednom dnevno i ne bi je trebale koristiti osobe koje su alergične na sildenafil citrat ili bilo koje druge sastojke lijeka. Također, nije preporučljivo uzimati Kamagra Gold s određenim lijekovima, poput nitrata, jer to može uzrokovati opasno smanjenje krvnog tlaka.

  Nuspojave

  Uobičajeni nuspojave Kamagra Golda mogu uključivati glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje, začepljenje nosa i vrtoglavicu. Ove nuspojave obično su blage i prolazne, ali ako potraju ili se pogoršaju, važno je potražiti medicinsku pomoć.

  Kao i kod svakog lijeka, Kamagra Gold možda nije prikladan za svakoga. Važno je konzultirati se s liječnikom prije početka liječenja, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lijekove. Oni mogu pružiti personalizirane savjete i utvrditi je li Kamagra Gold pravi izbor za vas na temelju vašeg individualnog zdravstvenog stanja i medicinske povijesti.